2019 januárjától az utasok megújult Economy és Premium Economy kabinokat élvezhetnek az Air France járatain, mely 15 db Airbus A330 gépen lesz egyelőre elérhető. A megújulás során új színösszeállítást kaptak a kabinok, és eddig nem használt kiegészítő termékek és szolgáltatások is elérhetőek a repülőtársaság hosszú távú járatain.

Economy, kényelem mindenkinek

A Turistaosztály ülései még nagyobb kényelmet nyújtanak majd, hiszen:

– több hely lesz a karfák között (44 cm),

– 118°-ig dönthető, ergonomikus habbal párnázott üléseken utazhatunk,

– 79 cm-es lábtér szolgálja a kényelmet,

– nagyobb lehajtható tálcák és szélesebb, új generációs 29.8 cm-es 16:9 képarányú érintőképernyők kerültek beépítésre az érintett járatokon.

A fedélzeti pihenést és a komfortos utazást segítik továbbá az Air France ikonikus, élénk piros színű takarói és a válogatott éjszakai szemfedők is. Utazás során Wi-Fi  kapcsolat és széleskörű szórakoztatási lehetőségeket biztosítják az utasok kényelmét: a fülhallgatóval, 2 USB csatlakozóval és egy különálló konnektorral felszerelt Economy ülések minden igényt kielégítenek.

Premium Economy, exkluzív kényelem és szolgáltatások

A Premium Economy kabinokban a fő szerep az elegancia és a privát szféra megteremtéséé.  Ezekben a kabinokban:

– 130°-ig dönthető kagyló alakú, és szélesebb ülések,

– 102 cm-es ülésmagasság,

– különböző testformákhoz igazítható deréktámasz, puhább üléspárnák és szélesebb bőrkarfák,

– további tárhely,

– szélesebb lábtartó és

– a legújabb generációs 33.9 cm-es beépített HD kijelző

szolgálják az extra kényelmet repülés közben. Természetesen az ebben a kabinban utazók részére is jár hosszú távú repülőúton a piros színű párna és a mélykék színű takaró.

Sok apró dologgal a változásért

Az Air France mindemellett további figyelmességekkel kedveskedik utasainak. A fedélzetre érkezéskor az utasok rögtön kapnak egy törlőkendőt, hogy megtisztíthassák a kezüket. Aperitifként pedig a légiutas-kísérő személyzet egy pohár pezsgőt szolgál fel az utasoknak.

A repülés során kínált ételeket  egy új, öko terítékben szolgálják fel. Azokon a járatokon, amelyek 8,5 -10,5 óra repülési idő közé esnek, az Air France utasai egy finomságokkal teli “Bon Appétit” reggeli csomagot kapnak, míg érkezéskor minden utasnak jár egy kis francia édesség is.

forrás: turizmus.com

Írd meg a Véleményed