2011-03-28

A Sixt rent a car 2011. március 28-án megnyitotta irodáját a SkyCourt épületben a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A Sixt az új kirendeltségén is a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal várja ügyfeleit: az autókölcsönzéstől kezdve a kiegészítő felszerelések (pl. navigáció, gyerekülés stb.) biztosításán át egészen a személyre szabott kiegészítő szolgáltatásokig.

A SkyCourton belül a Sixt kirendeltsége az érkezési folyosón a 2B terminál felőli oldalon található. A nyitva tartás változatlan: minden nap reggel 8 órától este 10 óráig állnak az utazóközönség rendelkezésére.

Mint ismeretes, március 18-án ünnepélyes keretek között adták át a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a 2-es terminál A és B épületeit összekötő SkyCourt (Égi Udvar) épületkomplexumot.

‘A Sixt büszke arra, hogy a Sixt Magyarország jelen lehet Európa egyik legmodernebb repülőtéri utasforgalmi csarnokában, a SkyCourton’ – mondta Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője. ‘Fontos számunkra, hogy ügyfeleink számára könnyen elérhetővé tegyük magas színvonalú szolgáltatásainkat már az első perctől kezdve, hogy Magyarország területére léptek’ – tette hozzá.

A SkyCourtot a hivatalos megnyitó utáni nyílt hétvégén a nagyközönség is megcsodálhatta, az első utasok pedig március 27-től használhatják a kibővített 2-es terminál új központi csarnokát.

forrás: Turizmus Panoráma Bulletin

Írd meg a Véleményed