2011-02-20

A pikáns felvételekre vadászó paparazzók szemszögéből ismerhetik meg Hollywood leghírhedtebb sztárleső-helyeit azok a turisták, akik befizetnek a TMZ. com hírportál új buszkirándulására. A hírességvadász körtúra olyan Los Angeles-i helyeken kalauzolja végig a sztárvilág pletykáiban naprakész turistákat, mint az a nagyáruház, ahol 2001-ben bolti lopáson kapták Winona Ryder színésznőt, vagy az a szórakozóhely, ahol 2006-ban videóra vették a Seinfeld című amerikai televíziós sorozat sztárja, Michael Richards rasszista kirohanását.

A különleges kirándulás alatt az utasok a TMZ archívumának ‘meghökkentő és eddig sohasem látott felvételeit’ nézhetik majd meg, valamint olyan videókat, amelyeken a hírességek kedvelt helyeivel kapcsolatos bennfentes információkat osztanak meg velük – ígérik a szervezők. A Titkok és Sztárleső-helyek elnevezésű buszos kirándulás a hírportál és a Los Angeles-i székhelyű Starline Tours együttműködésének gyümölcse.

A TMZ igyekszik két legyet ütni egy csapásra, ezért a buszokon kamerákkal felszerelkezett idegenvezetők dolgoznak majd, hogy szükség esetén azonnal rögzíteni tudják az útjukba akadó legfrissebb sztorikat. A sztárleső-helyek közelében cirkáló buszok ugyanis hatalmas hasznot hozhatnak a portálnak.

Amikor Michael Jacksonnak 2009. június 25-én gyógyszer-túladagolás miatt leállt a légzése, a háza előtt elhajtó Starline busz utasai élőben nézhették, ahogy a rohammentősök elszállították a sztárt. Az utasok egyike videón rögzítette az eseményeket, a felvételt pedig a TMZ.com-nak sikerült megszereznie.

A Harvey Levin jogi szakember által működtetett TMZ a hírportálján és egy meglehetősen fesztelen hangvételű televíziós műsorban osztja meg a nagyközönséggel a sztárvilág legújabb híreit és botrányait. A honlap elnevezése a Thirty Mile Zone (Harminc mérföldes körzet) kifejezés rövidítése, amelyet még az 1960-as években használtak a Los Angeles-i filmstúdiók, a helyi, illetve környékbeli forgatásokra vonatkozó szabályok kapcsán. A sztárleső túrák idén május 1-jén indulnak majd.

forrás: Turizmus Panoráma Bulletin

Írd meg a Véleményed