0
A Ryanair ambiciózus fejlődési tervei között transzatlanti járatok indítása is szerepel 5 éven belül. A Ryanair szóvivője szerint az európai és az amerikai utasok egyaránt szeretnének alacsony költséggel eljutni egyik kontinensről a másikra és a légitársaság növekedesének következő, logikus lépése lehetne a járatok elindítása.

A tervek között szerepel, hogy egy irányba már akár 4500 Ft -tól is lennének elérhető helyek, bár persze a fapados társaságok konstrukcióiban erre még sok egyéb költség hozzáadódhat az igénybe vett, vagy a foglaláskor kért szolgáltatásokról függően és a jegyek átlagos ára is egészen biztosan ennél magasabb lenne.

Az elmúlt időszakban több fapados társaság is próbálkozott tengerentúli járatok indításával, egyelőre kevés sikerrel a rentábilis fenntarthatóság szempontjából.

Ugyanakkor Európa legnagyobb fapados társasága más pozícióból indulhat a versenyben. A Ryanair nyilatkozata alapján a szolgáltatás elindításának egyetlen feltétele, hogy sikerül-e megfelelő gépet megfelelő áron bérelnie a cégnek.

Forrás: https://www.theguardian.com

Írd meg a Véleményed